Killerup Rideklub

Dressur-hyggestævne på KIR d. 25. september 2022

Killerup Rideklub

Sæt kryds i kalenderen d. 25. september når der afholdes dressur-hyggestævne på Killerup rideklub.

 

Hvem må deltage?

Alle er velkommen til at deltage til stævnet. Det handler mest om at vi får en god oplevelse på ridebanen, og en hyggelig dag med venner og familie :-) Stævnet er særligt velegnet for de små ryttere, som skal forsøge sig med deres første stævne, eller for de ekvipager som kunne tænke sig at prøve kræfter med at ride for dommer i uformelle, trygge rammer.

Der er ingen krav om påklædningen på dagen – men ridehjelm er obligatorisk.

 

Stævnet

Der er mulighed for at ride enten et travprogram (LD2), bestående af skridt og trav, et galopprogram (LC1), beståede af skridt, trav, galop eller et valgfrit program. Det valgfrie program sammensætter du helt selv. Der er er ingen andre krav til det valgfrie program andet end at det max må vare 3 min. Alle 3 programmer programmer er åbne for både hest, pony og kæphest. Man må max tilmelde sig 2 programmer ved stævnet. 

Elev rytterne ved KIR har frit valg mellem at ride programmet alene eller på hold. LD2 og LC1 programmer ses nederst på denne side. Du kan finde LD2 og LC1 programmerne på denne hjemmeside: https://rideforbund.dk/ridesport/discipliner/dressur/dressurprogrammer

Hver opmærksom på at der rides på indendørs 20x40 ridebanen. Det betyder rideprogrammer skal være af kategorien B, som er tilpasset denne størrelse ridebane. 

 

Rosetter 

Alle startere får en roset med hjem. Derudover er der også rosetter til vinderne i klasserne LD2 og LC1- antallet afhænger af hvor mange startere der er i hver klasse. 

 

Særligt for gæste ryttere

Der er gode parkeringsmuligheder for hestetrailere på stedet. Mulighed for opvarmning på 20x60 bane og udendørs græs bane.  Stævnet er uformelt, hvorfor det ikke er et krav at du er medlem af en rideklub. Af hensyn til smitterisiko for vores elev ponyer, er staldområdet lukket for udefrakommende heste og ponyer. Vi beder desuden om at der kan fremvises hestepas med gyldige vaccination på de heste som besøger klubbens arealer.

 

Priser

Der koster 100kr. at deltage i en klasse, og 150kr. at deltage i to klasser. Beløbet kan overføres via bankoverførelse: Reg. 9570 / Konto 11877850

 

Tilmelding 

Seneste tilmelding er mandag d.  19 september. 

Ønsker du at deltage, send da en mail til kontakt@killeruprideklub.dk. Ved tilmelding skal det oplyses: Rytterens Navn og alder, hestens/ponyens navn, hvilket program(-mer) man vil tilmelde sig, et telefonnummer og en mail adresse som du/I kan kontaktes på - vi glæder os til at byde dig velkommen på Killerup!

 

Boden

Der bliver åbnet for boden som sælger pølser og brød, kage og drikkevare.

Der er i boden mulighed for at betale med både mobilepay og kontanter.

 

Vi ser frem til en godt stævne med jer

Mvh Killerup Rideklub's Bestyrelse

Alle programmer rides på dressurbane B (20x40m) 

I henter programmer her

I finder programmerne i tegnet format her

LD2 - tegnet program