Killerup Rideklub

KIR Dressurstævne 8. maj 2022 

Killerup Rideklub

Kære medlemmer

Hermed følger information om stævnet d. 8 maj


Stævnet

Der er mulighed for at ride enten et travprogram (LD2), bestående af skridt og trav, et galopprogram (LC1), beståede af skridt, trav, galop eller et valgfrit program. Man må maks tilmelde sig 2 programmer ved stævnet. 

Elev rytterne har frit valg mellem at ride programmet alene eller på hold. LD2 og LC1 programmer ses nederst på denne side. Du finder de valgfrie programmer på denne hjemmeside: https://rideforbund.dk/ridesport/discipliner/dressur/dressurprogrammer

Hver opmærksom på at der rides på indendørs 20x40 ridebanen. Det betyder at de valgfrie rideprogrammer skal være af katagorien B, som er tilpasset denne str ridebane. 


Hvem må deltage? 

Alle er velkommen til at deltage til stævnet, det handler mest om at vi får en god oplevelse på ridebanen, og en hyggelig dag med venner og familie :-) 

Der er ingen krav om påklædningen på dagen - har man lyst til at ride i hvide bukser og jakke,  gør man altså det. Har man ikke lyst til det er det også helt ok. 

Vi ved at mange af pigerne ser meget frem til ridestævnerne. At starte et stævne er en god måde at vise hvor langt man er nået med sin ridning, samtidig med at man får en smadder god oplevelse med sin ynglingspony, venner og fremmødte familiemedlemmer. Vi opfordrer derfor forældre, såvel som bedsteforældre og søskende om at kigge forbi rideklubben på stævnedagen, så I kan være med til at heppe på pigerne. 


Klargøring af ponyer

Vi har brug for nogle frivillig piger til at gøre ponyerne flotte og stævneklare. Som udgangspunkt sker denne klargøring om morgen inden stævnet begynder. Hvis I har lyst til at hjælpe til, oplyses dette på mail, eller i forbindelse med at I melder jer til stævnet.  


Rosetter 

Alle startere får en roset med hjem. Derudover er der også rosetter til vinderne i hver klasse - antallet afhænger af hvor mange startere der er i hver klasse. 


Særligt for gæste ryttere

Den åbne procentklasse vil også være åbent for udfrakommende gæsteryttere. Der er gode parkeringsmuligheder for hestetrailere på stedet. Mulighed for opvarmning på 20x60 bane og udendørs græs bane.  Stævnet er særligt velegnet for de små ryttere, som skal forsøge sig med deres første stævne, eller for de equipager som kunne tænke sig at prøve kræfter med at ride for dommer i uformelle trygge rammer. Stævnet er uformelt, hvorfor det ikke er et krav at du er medlem af en rideklub. Af hensyn til smitterisiko for vores elev ponyer, er staldområdet lukket for udefrakommende heste og ponyer. Vi beder desuden om at der kan fremvises hestepas med gyldige vaccination på de heste som besøger klubbens arealer. Ønsker du at deltage, send da en mail til kontakt@killeruprideklub.dk - vi glæder os til at byde dig velkommen på Killerup!


Priser

Der koster 100kr. at deltage i en klasse, og 150kr. at deltage i to klasser.

Dette beløb opkræves når der er overblik over stævnets størrelse. Hertil vil komme information om program og betaling.


Tilmelding 

Seneste tilmelding er d. 4 maj. 

Tilmeldingen sker på mail:  kontakt@killeruprideklub.dk ride. Elev rytter kan desuden tilmelde sig ved at skrive sig på den seddel der bliver hængt op på opslagstavlen på staldgangen. Ved tilmelding skal det oplyses: Rytterens Navn, navn på den pony man ønsker at ride på, samt hvilket program(-mer) man vil tilmelder sig. 


Boden

Der bliver åbnet for boden, som vil indeholde pøsler og brød, kage, popcorn og drikkevare.

Der er i boden mulighed for at betale med både mobilepay og kontanter. Da mobilepay opkræver gebyr for hver eneste overførsel, vil der være muligt at lave en 'regning', som betales til slut på dagen.  


Vi ser frem til en godt stævne med jer

Mvh Killerup Rideklub's Bestyrelse

 Næste dressurstævne: 25. september 2022 

Alle programmer rides på dressurbane B (20x40m) 

I henter programmer her

I finder programmerne i tegnet format her

LD2 - tegnet program