VIGTIG INFORMATION

Ved indmeldelse i Killerup Rideklub opkræves der en gang årligt et kontingent efter gældende regler (læs mere under menuen "Rideklub").


Betaling for opstaldning og undervisning forfalder til forudbetaling først på måneden (læs mere om dette i Informationsfolderen.)  


Ved opsigelse af medlemskab skal dette ske skriftligt med en måneds varsel til den sidste i måneden til formanden eller Hans Erik Green.


Informationerne til højre udfyldes af medlemmet eller af forældre/værge, hvis medlemmet er under 18 år.


Ved indmedlingen skal du acceptere at du er bekendt med og accepterre Killerup Rideklubs Privatpolitikken samt regler og vilkår. Derudover gør vi opmærksom på at alle skader i Killerup Rideklub dækkes af medlemmets egen ulykkeforsikring.


Hov. Virker tilmeldingslinket til højre ikke? Så kan du i stedet downloade og udfylde nedenstående pdf, og sende den til vores email: kontakt@killeruprideklub.dk 

INDMELDINGSFORM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg accepterer hermed at være bekendt med- og accepterre Killerup Rideklubs Privatpolitikken samt regler og vilkår. Derudover acceptere jeg og er opmærksom på at alle skader i Killerup Rideklub dækkes af medlemmets egen ulykkeforsikring.